در این مقاله علائم افت قند خون در سگ ها بررسی خواهد شد:
افت قند خون در سگ ها
علائم کاهش قند خون در سگ عبارتند از: تلو تلو خوردن، کوری، تشنج و غش کردن. سگ کاملاً هوشیار نیست و یا در حالت کما است. دچار تشنج شده، ضعیف و لرزان است. سگ به نظر مست است. عوامل کاهش دهنده قند خون را میتوان به دو دسته مرتبط با دیابت و یا غیر مرتبط با دیابت تقسیم نمود.
عوامل مرتبط به دیابت:
نخوردن غذا پس از تزریق انسولین (همواره قبل از تزریق انسولین به سگ خود غذا بدهید). تزریق بیش از حد انسولین بدلیل عوض کردن نوع انسولین و یا اشتباهات محاسباتی در میزان انسولین تزریقی. کاهش یافتن میزان انسولین (عدم نیاز به میزان تزریقی). استفراغ کردن غذا پس از تزریق انسولین.
عوامل غیر مرتبط به دیابت: عفونت شدید، بیماری کبدی و یا توموری شدن بخشی که مسئول ترشح انسولین است. اگر تولهها (بخصوص تولههایی خیلی جوان و یا خیلی کوچک) غذا به میزان کافی نخورند و یا اینکه غذای خورده شده را با اسهال و استفراغ از دست بدهند میتوانند دچار افت قند خون شوند.
- اگر سگ شما بیماری دیابت دارد و دچار افت قند خون شده است، مقداری عسل و یا شربت گلوکز را روی لثههای سگ بمالید. حتی اگر سگ بی هوش شده است نیز حتماً این کار را انجام دهید.
- اگر شما شربت گلوکز و یا عسل ندارید با مقداری آب قند این کار را انجام دهید.
- علائم حیاتی سگ را کنترل کنید و در صورت نیاز عملیات احیا قلبی و ریوی را انجام دهید.
- فوراً سگ را به نزدیکترین بیمارستان یا کلینیک دامپزشکی ببرید. انسولین و سرنگ را نیز با خود ببرید.
- اگر سگ شما به دیابت دچار شده است و یا سابقه افت قند خون دارد، همواره مقداری عسل، شربت گلوکز، قند و یا مواد قندی به همراه داشته باشید.
در این مقاله علائم افت قند خون در سگ ها بررسی شد.
وبسایت و اینستاگرام ما را دنبال نمایید
به روز ترین کلینیک دامپزشکی تهران، کلینیک دامپزشکی روژان
۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱
اورژانس سگ
آقای دکتر احمدرضا الهیار ترکمن و آقای دکتر محمد حسین زارعیان بغدادآبادی
قبل از انجام هرگونه اقدام با دامپزشک خود مشورت نمایید؛ادمین و سایت روژان پت هیچگونه مسئولیتی در قبال اقدامات خودسرانه و عواقب ناشی از آن ندارد.