در این مقاله همه چیز درخصوص عوامل موثر در فروش ماهیان زینتی مورد بررسی قرار گرفته شده است ، با ما همراه باشید ؛
عوامل موثر در فروش ماهیان زینتی:
به طور کلی یک پرورش دهنده ماهی زینتی باید بتواند با روشهای متنوع محصولات خود را بفروشد، زیرا پرورش دهنده خرد در شرایط مساوی نمیتواند با تجار بزرگ در تبلیغات رقابت کند و هزینههای تبلیغاتی را تامین نماید.
گفتگو و ارتباط با سایر مشتریها:
شما میتوانید از طریق پاسخ به درخواستها و پیگیری تقاضاهای واصله از مشتریها و شرکت در نمایشگاهها از نزدیک با مشتریان خود ارتباط برقرار کنید.
مذاکره و معامله اثر بخش:
فروشندگان کوچک از نظر تاثیرگذاری و قدرت بازار توان کمتری در ارائه محصول در مقایسه با فروشندگان بزرگ دارند. بدون شک، قدرت چانه زنی و مذاکره در ابتدای کار میتوانید روند معامله را بهبود بخشیده و بستر مناسبی برای آینده فراهم نماید. به طور طبیعی، خریداران بیشتر از فروشندگان تلاش میکنند که سهم بیشتری از معامله را ببرند. در روند مذاکره و معامله هر کدام تلاش میکنند امتیازی بیشتری به دست آورند.
هرچه بیشتر در مورد تجارت آبزیان از دانش و علم استفاده کنید، قطعا بدانید برای غلبه بر رقبا و اتفاقاتی که در صنعت آبزیان میافتد، در مذاکره و معامله بهتر میتوانید عمل کنید. در مطالعات و بررسیهای قیمت در بازار تلاش کنید و ببینید سایر آبزی پروران با چه سهمی و به چه صورت معامله میکنند.
تبلیغات و روشهای آن:
به طور کلی در جامعه امروز فعالیت تجاری بدون تبلیغات فقط مشتریان محلی را جذب میکند و امکان معرفی محصول شما به مردم سایر نقاط نمیدهد. در درجه اول سعی کنید برای واحد تولیدی خود نامی انتخاب نمایید. هدف شما از تبلیغات تعیین کننده روش تبلیغ شما است.
روش های تبلیغات:
- درج آگهی: یک آگهی کوچک در یک مجله یا روزنامه مرتبط شما را به عموم علاقمندان معرفی خواهد کرد. ارزش کار شما به این است که بدانید محلی که در آن آگهی دادهاید به دست چه طیف افرادی خواهد رسید تا بیهوده هزینه نکرده باشید.
- ثبت اسم واحد تولیدی در لیست واحدهای مرتبط: اصولا این روش ارزشمندی است. خیلی وقتها انجام این کار، گران قیمت نمیباشد و انجام آن بسیار آسان و کم هزینه است. یک نمونه آن ثبت در مجله راهنمای جامع کشاورزی و دامپروری و آبزیان است که توسط نشریه خوشه برای اولین بار چاپ شد.
- صداقت در تبلیغات: اگر تبلیغی که از محصولات خود مینمایید کاملا درست نباشد در برخورد مشتری با محصول تولیدی شما، اثر خیلی بدی ایجاد خواهد شد.
- شروع با هزینه کم: از حداقل ابزاری که میتوانید به عنوان تبلیغات استفاده کنید میتوان به چاپ تراکت، کاغذهای یادداشت با آرم و یا کارت تجاری اشاره نمود. از یک سطح قیمتی که استطاعت آن را دارید آغاز کنید. این امر بر روی وضعیت مالی شما فشار وارد نمیکند. اگر شما جواب مثبتی به گیرید، همیشه میتوانید تعداد یا اندازه آگهی تبلیغاتی را برای بار دوم افزایش دهید.
- رعایت قوانین تبلیغ موثر: نام تجاری یا محصول شما باید بزرگ و جذاب نوشته شود. برای مشتری حاصل از تبلیغات امتیازاتی از جمله تخفیف ویژه قائل شوید.
- آژانسهای تبلیغاتی: شرکتهای موفقی در دنیا هستند که به تجارت ماهی میپردازند. این شرکتها توسط کارشناسان بازاریابی آموزش دیده اداره میشوند. هر چند چنین شرکتهایی در داخل کشور ایجاد نشده یا بسیار ضعیفاند ولی با توسعه بازار محوری چنین شرکتهایی ایجاد خواهد شد.آژانس خوب با طراحی برنامهها کمک قابل توجهی به شما میکند.شرکتهای موفقی در دنیا وجود دارند که به تجارت ماهی میپردازند.
- ادامه کار پس از تبلیغ: آگهی تبلیغاتی پایان کار نیست. اگر مورد تایید مردم واقع شود آنها میخواهند با شما تماس بگیرند. برای این منظور میتوانید از تلفن،نمابر، نامه الکترونیکی، و در صورت امکان اینترنت در تبلیغات خود استفاده کنید.
خلاصه:
ارتباطات خوب صادقانه، مستمر و کارا برای فروش موفقیت آمیز محصول تولیدی شما امری حیاتی است. لازم است برای برنامه ریزی و تدوین ارتباطات تجاری خود با استفاده از تجربیات دیگران و کمک از مشاوران ذی صلاح، خوب بیندیشید و برای آن ارزش قائل شوید.
صادرات ماهیان زینتی:
یکی از روشهای توسعه آبزی پروری و ایجاد ارزش افزوده، صادرات محصولات تولیدی است. صادرات مزایایی دارد که عبارتاند از:
۱- افزایش فرصت برای توسعه آبزی پروری، ارز آوری و ایجاد اشتغال.
۲- افزایش تعداد مشتریها و بازارهای جدید، توزیع مخاطرات سرمایه گذاری.
۳- فرصتهای جدید برای سود بیشتر
صادرات مشکلاتی نیز دارد:
۱- بازار صادرات ناپایدار است زیرا در روند مبادلات نوسانات زیادی وجود دارد. بازارهای عمده و اختصاصی، ماهی را از منابع و کشورهای مختلف وارد میکنند که ممکن است سلیقه به کار رفته برای تهیه محصولات متفاوت باشد.
۲- هزینههای فرصت و هزینههای مالی بازاریابی برای بازارهای صادراتی احتمالا بالاتر از موارد مربوط به بازارهای داخلی است.
در صورتی که اقدام به صادرات میکنید باید به نکات زیر توجه داشته باشید:
۱-صادرات هنگامی که عرضه کم است، آسان است اما همزمان با تشدید رقابت باید توجه بسیار زیادی به مشتریها مبذول داشت و خواستههای آنها را به موقع و درست برآورده نمود.
۲-بسیاری از شرکتها هر چند گاهی و در واکنش به برخی در خواستها اقدام به صادرات میکنند و این امر صادرات انفعالی محسوب میشود. جائیکه در ان شرکت برای ایجاد فعالیتهای صادراتی بلند مدت اقدام به فعالیتهای مثبت مینمایند، صادرات فعال نام دارد و برای بقاء در بازار صادراتی باید صادرات فعال داشت.
۳- منابع مختلفی برای اطلاعات مورد نیاز بازار وجود دارد از آن جمله میتوان به وزارتخانه های مرتبط، شیلات ایران، اتحادیههای تولیدی و صادرکنندگان آبزیان، اتاق بازرگانی، بانک مرکزی و مرکز آمار ایران اشاره نمود. در صورتی که علاقه مند به صادرات محصولات تولیدی میباشید، میتوانید از سایت اینترنتی شیلات کمک بگیرید.
در این مقاله همه چیز درخصوص عوامل موثر در فروش ماهیان زینتی مورد بررسی قرار گرفت.
جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.
تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب راهنمای بهداشت، پرورش و نگهداری ماهیان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.
بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟
کلینیک دامپزشکی روژان
۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱