در این مقاله همه چیز در خصوص سندروم انقباض انگشت پرندگان زینتی بررسی شده است، با ما همراه باشید؛
سندروم انقباض انگشت
تعریف و مرور اجمالی:
این مورد یک انقباض محیطی است که ناشی از الیافهای فیبروزی یا ماده خارجی میباشد که میتواند سبب نکروز عروقی انگشت دیستال به دلیل انقباض شود.
علت شناسی:
دو نوع شناسایی شده است:
- تشکیل نوارهای فیبروز روی انگشتان جوجههای نوزاد که احتمالاً ناشی از رطوبت پایین در لانه، مشکلات ماشین جوجه کشی یا مسومیت قارچ مانند است.
- گیر کردن انگشتان پرندگان با هر سنی در فیبرهای طبیعی و مصنوعی.
ارائه بالینی:
در مراحل اولیه دیستال انگشت در برابر انقباض ممکن است متورم و آماس مانند به نظر برسد. اگر پرنده نشسته باشد، لنگی ممکن است بروز یابد. با پیشرفت وضعیت، گردش انگشت از بین میرود. Cyanosis انگشت ناشی از ظاهر خشک شده است و در نهایت ناحیه مبتلا مرده و گاهی اوقات برآمدگی استخوان نکروز نمایان میگردد.
مدیریت:
تشخیص زودهنگام و درمان احتمال نتایج موفقیت آمیز را افزایش میدهد. پس از ۲۴ ساعت، پیش بینی نجات انگشت ضعیف است. اگر بیمار پس از کاهش گردش شدید و بروز نکروز ارائه شود، معمولاً نیاز به قطع عضو است. الیافهای طبیعی یا مصنوعی باید با احتیاط جدا شوند. به کارگیری بیهوشی عمومی و بزرگنمایی قویاً توصیه میگردد. نوزادان اولیه ممکن است به افزایش رطوبت اطراف انگشت (با به کارگیری کرمهای مرطوب کننده) واکنش نشان دهند. موارد شدیدتر یا پیشرفته تر نیاز به جراحی دارند. دو تکنیک در این باره قابل دفاع است:
- برش طولی عمیق روی یک سمت انگشت برای بریدن نوار و تسکین انقباض.
- برش کامل نوار پس از آناستوموز پوست جانبی با استفاده از دو یا سه بخیه برای ثابت نگه داشتن پوست بدون تنش. پس از آناستوموز، برش آزادی روی قسمتهای جانبی و میانی انگشت به شکل طولی در کل آناستوموز باید انجام شود تا امکان ورم بدون به خطر افتادن گردش خون ایجاد گردد. پس از جراحی باید پانسمان hydroactive استفاده شود تا محل مرطوب نگه داشته شده و از تشکیل شکاف حین بهبود برشها جلوگیری گردد. انگشت باید حین بهبود از لحاظ هر گونه شکل گیری مجدد انقباضات، کنترل گردد.
در این مقاله همه چیز در خصوص سندروم انقباض انگشت پرندگان زینتی بررسی شد.
جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.
تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب طب پرندگان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.
بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟
کلینیک دامپزشکی روژان
۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱