کلینیک دامپزشکی روژان
نکروز انگشت پرندگان زینتی

نکروز انگشت پرندگان زینتی

نکروز انگشت

علت شناسی:

هر شرایطی که گردش خون درون انگشت را به خطر اندازد، ممکن است منجر به نکروز و از دست دادن انگشت شود. این شرایط شامل ارگوتیسم، انقباض فیبری، عفونت‌های عمیق پوستی، تاندونی یا استخوانی (باکتریایی یا قارچی)، گزش یخ زدگی (قسمت زیر)، تروما، ورم عصب منتهی به قطع عضو خود، vasculitis و آماس پوستی تماسی هستند.

ارائه بالینی:

در ابتدا انگشتان مبتلا اغلب متورم و رنگ پریده می‌شوند. پرنده ممکن است لنگان به نظر برسد و رفتار “لرزش پا” یا جویدن پا داشته باشد. با پیشرفت این شرایط، انگشت تیره و خشک شده و در نهایت می‌افتد البته اگر توسط پرنده قطع نشود.

تشخیص:

در مراحل اولیه، پرنده باید بیهوش شود تا امکان معاینه پا برای انقباض فیبروز فراهم گردد. رادیولوژی ممکن است جراحات زیرین استخوان را آشکار کند. نمونه برداری (گاهی اوقات از طریق قطع عضو انگشت مبتلا چند انگشت تحت تأثیر قرار می‌گیرند) معمولاً توصیه می‌شود. اگر تصور شود جریان گردش خون از بین رفته، چیدن ناخن از ته یا pricking تا انگشت دیستال با یک سوزن می‌تواند به برقراری گردش خون دست نخورده یا از بین رفته، کمک کند.

درمان:

در مراحل اولیه احیای گردش خون، نجات انگشت حیاتی است. اگر به نظر برسد گردش خون isoxsuprine دست نخورده است، یک آگونیست بتا آدرنرژیک، را می‌توان به عنوان گشادکننده عروق به کار برد. به نظر می‌رسد این کار روی بافتی که نسبتاً سالم است، عملیاتی تر باشد تا بافتی که بسیار آسیب دیده است. داروی دیگری که می‌تواند مفید واقع شود، پنوکسی فیلین است که تأمین خون را از طریق عروق ملتهب و کاهش چسبندگی لکوسیت ها به عروق بهبود می‌بخشد و با “منعطف کردن” بیشتر گلبول‌های قرمز، به آن‌ها امکان عبور از عروق آسیب دیده را می‌دهد. این امر در بافت آسیب دیده موثرتر است احتمالاً به دلیل این که خون رسانی را به بافت سالم در مدت زمان کمی انجام می‌دهد. سایر روش‌های درمانی از طریق نتایج سایر آزمایش‌های تشخیصی انجام می‌گیرند. اگر گردش خون از بین برود، قطع عضو بهترین گزینه است.

سلول های خونی پرندگان زینتی
ادامه مطلب

 

 

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص نکروز انگشت پرندگان زینتی بررسی شد.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب طب پرندگان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱