کلینیک دامپزشکی روژان
عفونت قارچی گوش خارجی

عفونت قارچی گوش خارجی (Otomycosis)

عفونت قارچی گوش خارجی (Otomycosis)

این عارضه در اثر قارچ‌های مولده بیماری حادث می‌شود. در این بیماری گوش متورم و چرکین می‌شود. دام بیمار گوش خود را می‌خاراند و آن را به اجسام سخت مالش می‌دهد و همین امر در بعضی مواقع باعث خونریزی گوش می‌شود این عفونت ممکن است پیشرفت کرده قسمت‌های داخلی گوش را فرا گیرد و در بعضی مواقع به میکروب‌های مختلف آلوده گشته و التهاب گوش خارجی را سبب می‌شود.

این بیماری بیشتر در سگ‌هائی که مدت‌های مدیدی در آب به سر می‌برند و یا آن‌ها را در وان حمام شستشو می‌دهند و مواظبت‌های لازم را به عمل نمی­آورند و یا در سگ‌های شکاری که در اراضی باطلاقی اطراف دهات و جنگل‌ها به سر برده و در باطلاق‌ها فرو می‌روند زیاد دیده می‌شود.

تشخیص:

به منظور تشخیص بیماری کشت قارچ در محیط سابورو لازم به نظر می‌رسد و تشخیص قطعی بیماری با مشاهده قارچ مولد بیماری میسر است.

درمان:

درمان بیماری براساس بر طرف کردن قارچ مولد بیماری از گوش دام بیمار استوار است. ابتدا باید گوش را با پنبه‌ای که به وسیله میله مخصوص وارد مجرای گوش می‌کنیم تمیز کرده و بعد با محلول الکلی phenylmercuric nitrate یک در ۵۰۰ شستشو می‌دهیم.

استفاده از پمادهای کشنده قارچ مثل پماد Mycostatinتوصیه می‌شود و بدین منظور لازم است روزی ۲ تا ۳ بار موضع آلوده را تحت تأثیر این پماد قرار دهیم. استفاده از تیمول نیز نزد بعضی از دامپزشکان آمریکائی با نتایج خوبی همراه بوده است. و بدین منظور هر ۲ روز یک بار ۳ تا ۴ قطره از محلول زیر را در گوش بیمار می‌چکانند.

سگ خانگی کوچک
ادامه مطلب

Thymol                                                                                           ۶/0gr

Ethyl alcohol                                                                          ۳۰ ۷۰ درجهml

و هرگاه آلودگی میکروبی نیز با آن توأم شود در این صورت تجویز آنتی بیوتیک‌هائی نظیر اریترومایسین و آکرومایسین و قطره یاراکسین لازم به نظر می‌رسد.

 

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص عفونت قارچی گوش خارجی (Otomycosis) سگ و گربه بررسی شد.

جهت دریافت اطلاعات رایگان یشنر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب آنچه صاحب یک سگ باید بداند است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱