کلینیک دامپزشکی روژان
عربستان سعودی

قوانین حمل و نقل حیوانات عربستان سعودی

در این مقاله همه چیز در خصوص قوانین حمل و نقل حیوانات عربستان سعودی بررسی شده است، با ما همراه باشید؛

اما پیش از آن کلیات قوانین و سوالات متداول را مطالعه کنید.

عربستان سعودی

صاحبان یا ارسال کنندگان همه حیوانات زنده که به پادشاهی عربستان سعودی سفر می‌کنند باید واردات را در وزارت محیط زیست، آب و کشاورزی ثبت کنند.

عربستان سعودی کشوری دشوار برای واردات سگ است. صاحبان حیوانات خانگی که با ویزای توریستی وارد عربستان سعودی می‌شوند، مجاز به واردات حیوان خانگی نیستند. صاحبان حیوانات خانگی برای وارد کردن حیوان خانگی باید ویزای کار یا اقامت خود را وارد کنند. توجه ویژه‌ای به مورد شماره ۱۰ داشته باشید که محدودیت‌های واردات نژاد را فهرست می‌کند.

تا زمانی که شرایط زیر رعایت شود در هنگام ورود به عربستان سعودی هیچ قرنطینه‌ای برای حیوان خانگی شما اعمال نخواهد شد. تا زمانی که خلاف آن اثبات نشده باشد، مقررات زیر فقط برای سگ‌های خانگی، گربه‌ها و فرت اعمال می‌شود. صاحبان سایر حیوانات خانگی به بند ۱۱ مراجعه کنند.

 

  1. ریزتراشه حیوانات خانگی (میکروچیپ):

برای ورود به عربستان سعودی، حیوان خانگی شما ابتدا باید با ریزتراشه ایزو ۱۱۷۸۴/۱۱۷۸۵ ۱۵ رقمی و غیر رمزگذاری شده باشد. اگر ریزتراشه حیوان خانگی شما مطابق با ISO 11784/11785 نیست، می‌توانید اسکنر میکروچیپ خود را بیاورید.

 

  1. واکسیناسیون:

واکسن هاری حیوانات خانگی

حیوان خانگی شما حداقل ۳۰ روز و حداکثر ۶ ماه قبل از ورود به عربستان سعودی به مدرکی مبنی بر واکسیناسیون فعلی علیه هاری نیاز دارد. واکسن‌های سه ساله به رسمیت شناخته نمی‌شوند.

سایر واکسن‌ها برای سگ‌ها: دیستمپر سگ، هپاتیت سگ، آدنوویروس سگ، پاراآنفلوآنزا سگ و پاروویروس سگ.

سایر واکسیناسیون برای گربه‌ها: دیستمپر گربه، تبخال گربه و کالیکو ویروس.

 

  1. تست تیتر هاری:

برای ورود به عربستان نیازی به آزمایش تیتر هاری نیست.

 

  1. گواهی سلامت:

یک دامپزشک معتبر USDA (یا CFIA) باید گواهی دامپزشکی عربستان سعودی را برای تأیید توسط USDA یا CFIA در صورت سفر از ایالات متحده یا کانادا تکمیل کند. گواهی سلامت باید توسط وزارت امور خارجه و همچنین سفارت یا کنسولگری عربستان در کشور خروجی تأیید شود.

 

  1. مجوز واردات:

چه حیوان خانگی شما سگ یا گربه باشد، مجوز واردات از وزارت کشاورزی عربستان سعودی لازم است.

برای سگ یا گربه، مجوز باید توسط صاحب (ترجیحاً) یا یک نماینده در عربستان سعودی حداقل ۱۴ روز قبل دریافت شود. یک کپی از گواهی سلامت و شناسنامه مالک (گذرنامه) باید همراه با درخواست باشد. اطلاعات حامی مالی یا شرکت و همچنین ویزای اقامت یا کار نیز باید درج شود. برای تأیید نژاد حیوان خانگی خود به عکسی از حیوان خانگی خود نیاز دارید. هنگام درخواست سگ خود باید همان عکس را همراه داشته باشید.

مجوزها برای ۳۰ روز از زمان صدور مناسب است.

مجوز قبلی از اداره پلیس محلی برای اتباع سعودی و عرب برای وارد کردن حیوان خانگی به عربستان سعودی لازم است تا تأیید کنند که اقامتگاه مناسبی برای حیوان خانگی دارند. سگ‌ها باید به عنوان سگ‌های کار، نگهبان یا خدمات طبقه بندی شوند. این مجوز باید قبل از صدور مجوز اخذ شود.

 

  1. سایر فرم‌های مورد نیاز:

نامه‌ای به مدیر گمرک در عربستان سعودی لازم است که آنها را از ورود حیوان خانگی خود مطلع کند. مرحله آخر درخواست برای اطلاعیه ورودی است. این کار باید در عربستان سعودی یا توسط شرکتی که برای آن کار می‌کنید یا توسط یک نماینده در عربستان سعودی انجام شود.

 

  1. اطلاعات دیگر:

اتباع سعودی و عرب واردکننده سگ باید روی مدارک و دامپزشکی دارای مجوز ذکر کنند که سگ به عنوان سگ خدماتی، سگ نگهبان یا سگ شکاری دارای گواهینامه وارد می‌شود. در هر مجوز واردات فقط ۲ حیوان خانگی مجاز است. واردات اضافی به کپی‌های اضافی گذرنامه مالک با ویزای اقامت معتبر نیاز دارد.

Copa Airline قوانین حمل و نقل حیوانات
ادامه مطلب

 

  1. ورود هوایی:

حیوانات خانگی می‌توانند در فرودگاه بین المللی ریاض، جده یا دمام وارد عربستان سعودی شوند. باید به مقامات دامپزشکی اطلاع داده شود تا آنها برای بازرسی حیوان خانگی شما در هنگام فرود در دسترس باشند. حیوانات خانگی می‌توانند به عنوان بار اضافی یا بار هوایی وارد شوند.

یک نفر می‌تواند سالانه ۲ گربه و ۲ سگ را به عربستان وارد کند.

 

  1. واردات توله سگ یا بچه گربه:

از آنجایی که توله سگ‌ها و بچه گربه‌هایی که هنوز ۳ ماهه نشده‌اند نباید برای هاری واکسینه شوند، ممکن است تا ۱۲ هفتگی با گواهی هاری مادرشان وارد عربستان سعودی شوند.

 

  1. نژادهای ممنوعه:

ورود نژادهای زیر ممنوع است: اشپیتز ژاپنی، آکیتا ژاپنی / آکیتا ایمو / آکیتا، آفن پینچر، گریفون بروکسلویس / گریفون بروکسل / برابنئون / گریفون بلژیکی، هواوارت، باکسر، بول داگ / بول داگ انگلیسی، روتوایلر از جمله آل ترری و Staffordshire Bull Terriers، Dandie Dinmont Terrier، Lancashire Heeler، Valhunde سوئدی / بولداگ سوئدی / Vasgoispats، ماستیف / ماستیف انگلیسی قدیمی / بول ماستیف / ماستیف ناپلی، نیوفاندلند، گریت دین / دویچر داگ و لئون برگهنی. هیبرید گرگ مجاز نیست.

نژادهای کوچک/اسباب بازی ممکن است وارد عربستان سعودی در ریاض شوند. با این حال، ترخیص در دمام و جده ممکن است دشوارتر باشد.

 

  1. صادرات حیوانات خانگی:

حیوانات خانگی که عربستان سعودی را ترک می‌کنند باید مدرک واکسیناسیون، گواهی سلامت صادر شده در مدت ۱۰ روز پیش از سفر، مجوز صادرات و کپی پاسپورت مالک را داشته باشند.

 

  1. دیگر حیوانات:

خرگوش، لاک پشت و حیوانات دیگر

ورود خرگوش و پرندگان به عربستان سعودی ممنوع است. بی مهرگان، ماهی‌های گرمسیری، خزندگان، دوزیستان، پستاندارانی مانند جوندگان مشمول الزامات واکسیناسیون هاری نیستند، اما ممکن است شرایط دیگر را رعایت کنند و برای ورود به عربستان باید گواهی سلامت داشته باشند. مرجع مربوطه کشورشان و/یا کشور مقصد.

 

  1. CITES:

نماد CITES: لاک پشت در حال انقراض

اگر حیوان خانگی شما سگ، گربه یا موش خرما نیست، و به خصوص اگر لاک پشت یا طوطی است، باید بررسی کنید که تحت کنوانسیون تجارت بین المللی گونه‌های جانوران و گیاهان وحشی در معرض خطر انقراض (CITES) محافظت نشده باشد. در این صورت باید برای مجوزهای اضافی درخواست دهید. بیش از ۱۸۰ کشور در آن شرکت می‌کنند و مقررات CITES را اجرا می‌کنند.

 

 

تذکر مهم: اکیداً توصیه می‌گردد قبل از سفر حتماً با دامپزشک خود در بخش خصوصی، اداره دامپزشکی دولتی و سفارت کشور مربوطه، موارد ذکر شده را مجدداً در هنگام اقدام به سفر چک کنید. این قوانین صرفاً اطلاعات کلی است و ممکن است در گذر زمان دستخوش تغییر گردد. (بدین وسیله در موارد ذکر شده، هرگونه مسئولیت از نویسنده و مترجم، بابت تغییرات و تناقضات زمانی و قانونی، سلب و ساقط می‌گردد.)

 

 

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص قوانین حمل و نقل حیوانات عربستان سعودی مورد بررسی قرار گرفت.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب قوانین بین المللی حیوانات است. اما نکته قابل توجه این است که اکیداً توصیه می‌گردد قبل از سفر حتماً با دامپزشک خود در بخش خصوصی، اداره دامپزشکی دولتی و سفارت کشور مربوطه و ایرلاین، موارد ذکر شده را مجدداً در هنگام اقدام به سفر چک کنید. این قوانین صرفاً اطلاعات کلی است و ممکن است در گذر زمان دستخوش تغییر گردد. (بدین وسیله در موارد ذکر شده، هرگونه مسئولیت از نویسنده و مترجم، بابت تغییرات و تناقضات زمانی و قانونی، سلب و ساقط می‌گردد.)

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱