کلینیک دامپزشکی روژان

آموزش حرف زدن طوطی ملنگو

آیا آموزش حرف زدن طوطی ملنگو، امکان پذیر است؟

این موضوع یکی از دغدغه های افرادی است که از این حیوانات در منزل مراقبت می کنند. این حیوانات خانگی توانایی های اجتماعی بسیاری دارند. آن ها مهارت بالایی در تقلید صدای افراد دارند و به همین علت نیز مورد توجه قرار گرفته اند. اگر به این طوطی ها به درستی رسیدگی گردد، در صورت آموزش صحیح قادر به حرف زدن و تقلید صدا خواهند بود.

انواع طوطی های ملنگو


برای این که ببینیم آیا حرف زدن طوطی ملنگو امکان پذیر است یا نه، باید با انواع دسته بندی های این پرندگان آشنایی پیدا کنید. طوطی ملنگو به دو دسته ی آفریقایی و آسیایی تقسیم شده و در طبیعت یافت می شوند. طوطی های ملنگوی آفریقایی خود در دو دسته آبسینیان و آفریقایی جای می گیرند و با این نام ها معرفی می گردند.

در بررسی هر یک از این گونه های طوطی ملنگو نیز پرسیده می شود، آیا حرف زدن طوطی ملنگو امکان پذیر است یا خیر.

مدل های آسیایی این طوطی از شهرت بیشتری برخوردارند. در این بین می توان به طوطی ملنگوی هلندی و بورآل اشاره نمود که هر یک از آن ها از ویژگی های مهمی برخوردار هستند. هر یک از این طوطی ها با یک رنگ خاص پرورش می یابند. زیبایی های ظاهری هر یک از این پرندگان یکی از مهمترین ویژگی های آن ها است که سبب افزایش جذابیت و محبوبیتشان شده است.

حرف زدن طوطی ملنگو آبی


طوطی ملنگو آبی از جمله طوطی های زیبایی میباشد که به عنوان پرنده زینتی محسوب میشوند. این طوطی سخنگو میباشد اما برای اینکه کلمات را به او آموزش دهید نیاز به تمرین و تکرار زیادی دارید و حوصله و صبر نسبتا بالایی نیاز است به همین دلیل است که برخی این نمونه طوطی را طوطی بی استعداد میخوانند، چرا که آموزش پذیری آنها به زمان نیاز دارد.

حرف زدن طوطی ملنگو زرد


این نمونه از طوطی ملنگو کمیاب میباشند و طرفداران زیادی نیز دارند. چرا که اینگونه از طوطی ها دارای صدای بسیار زیبایی میباشند و توانایی صحبت کردن بسیار خوبی دارند. این گونه از طوطی ها معمولا اجتماعی بوده و برای یادگیری حرف زدن، نیاز به آموزش مکرر دارند.

رفتار طوطی های ملنگو


برای این که به پرسش سوال آیا حرف زدن طوطی ملنگو امکان پذیر است، برسیم باید با خلق و خوی این پرندگان آشنایی بیشتری پیدا کنیم. هر کدام از این طوطی ها با اخلاق خاص خود شناخته می شوند و به همین علت نیز صحبت کردن آن ها امری بدیهی میباشد. این طوطی ها در طبیعت به صورت گروهی زندگی می کنند و به همین علت می توان به اجتماعی بودن آن ها پی برد. این حیوانات بهترین پرنده و حیوان خانگی برای افراد تنها به شمار می روند. از این رو محبوبیت آن ها افزایش پیدا کرده است.

این پرنده ها بسیار بازیگوش میباشند و عاشق بازی و تفریح هستند. طوطی های ملنگو در طول روز نیاز به بازی و فعالیت زیادی دارند. در غیر این صورت حوصله شان سر می رود و شروع به بداخلاقی و پرخاش می کنند.

در صورتی که مدت زمان طولانی آن ها را به حال خود رها کنید و یا به آن ها بی توجهی نمایید، اخلاق آن ها تحت تاثیر قرار می گیرد. رفتارهای نادرستی مانند نوک زدن، جویدن و… در اثر بی توجهی به این پرندگان در خصوصیات اخلاقی آن ها پدید می آید. اما بر عکس اگر به آن ها توجه داشته باشید، به یک دوست وفادار برای شما مبدل خواهند شد.برای بازی با این پرندگان می توانید از اسباب بازی پرندگان استفاده نمایید؛ پس در پاسخ به این سوال که آیا حرف زدن طوطی ملنگو امکان پذیر است یا خیر، باید گفت که همه چیز به طرز رفتار شما با این طوطی ها بستگی دارد.

حرف زدن طوطی ملنگو


با بررسی مشخصه ها و ویژگی های مختلف این پرندگان حال باید دید که آیا طوطی ملنگو حرف می زند و شرایط حرف زدن و تقلید صدای این پرندگان به چه صورت میباشد؟ میتوان گفت که طوطی های ملنگو به عنوان یکی از بهترین و باهوش ترین پرنده های خانگی معرفی می گردند. این دسته طوطی ها را به عنوان طوطی سخنگو می شناسند. طوطی های زیبا و باهوش ملنگو از ۸ ماهگی تا یک سالگی شروع به حرف زدن می نمایند. اگر در این بازه های زمانی، خوب با آن ها تمرین نمایید، هر یک از آن ها میتوانند تا حدود ۲۰۰ کلمه را یاد می گیرند. این طوطی ها در برابر هر گونه صدایی واکنش نشان می دهند.

غذاهای ممنوع برای عروس هلندی
ادامه مطلب

آن ها نسبت به سر و صدای اطراف حساس میباشند و هر گونه صدای سوت زدن، جیغ زدن و… را میتوانند تقلید کنند. به همین علت سر و صدای آن ها در زمان صبح و عصر بسیار بالا است. این مسئله محدودیت هایی برای نگهداری از این حیوانات، در محیط های آپارتمانی به وجود می آورد. قبل از اقدام به خرید و سرپرستی این طوطی ها باید این مسئله را حتما مدنظر قرار دهید.

حرف زدن طوطی ملنگو ماده


زمانی که تصمیم به خرید طوطی میگیرید و قصد آوردن یک طوطی ملنگو در کنار خود دارید به این فکر میکنید که آیا طوطی ملنگو ماده حرف میزند و یا نر؟ شاید با توجه به قدرت موزیکالی ملنگو نر تصور کنید که گونه نر طوطی ملنگو انتخاب بهتری میباشد اما این موضوع ثابت نشده است و میتوان گفت طوطی ملنگو ماده نیز قادر به فراگیری کلمات میباشد و پیشرفت پرنده در صحبت کردن، به توانایی آموزش شما و تمرین و تکرار مرتبط است پس اگر قصد خرید یک طوطی ملنگو را دارید به تکنیک های آموزشی ؛ سلامت و سن پرنده توجه کنید.

سن حرف زدن طوطی ملنگو


طوطی ملنگو از جمله نژادهای طوطی میباشد که به میزان کمتری اهل پرخاش هستند و میتوان او را پرنده ای آرام عنوان کرد. طوطی های ملنگو باهوش هستند و اگر از سه ماهگی تحت آموزش قرار گیرند، قادر به سخن گفتن خواهد بود. بهترین سن برای آموزش این طوطی بین ۳ تا ۶ ماهگی میباشد چرا که در این سن توانایی یادگیری پرنده بیشتر میباشد و کافی است شما با حوصله کلمات را به او آموزش دهید و تا زمان فراگیری پرنده، تمرین و تکرار را ادامه دهید. برای اینکه یک طوطی ملنگو سخنگو پرورش دهید نیاز به حوصله و تداوم دارید.

روش آموزش حرف زدن طوطی ملنگو


در صورتی که شرایط آموزش حرف زدن این طوطی ها را در نظر داشته باشید بیدون شک به سرعت در این زمینه به نتیجه ی دلخواه خواهید رسید. بهترین و ساده ترین روش برای آموزش حرف زدن به طوطی ملنگو، صحبت کردن مداوم با این پرندگان است. شما باید برای حرف زدن با این طوطی ها زمان بگذارید و با این روش آن ها را آماده نمایید.

در تربیت این پرنده ها باید به تک تک کلماتی که به زبان می آورید دقت نمایید. آن ها بسیار دقیق میباشند و هر کلمه ای که شما می گویید را فرا می گیرند. برای بیان هر کلمه و هر عبارت باید آن ها را به خوبی و کاملا گیرا برای طوطی خود ادا کنید. به این ترتیب با لحن بیان شما نیز بیشتر آشنا می گردد. بهتر است هر روز چند دقیقه برای صحبت کردن با طوطی خود زمان بگذارید. در صورت استمرار در این تمرینات، طوطی شما به زودی به یک طوطی سخنگو تبدیل خواهد شد. استفاده از خوراکی های خوشمزه تشویقی نیز در این زمینه موثر واقع خواهد شد.

در این مقاله آموزش حرف زدن طوطی ملنگو بررسی شد.

وبسایت و اینستاگرام ما را دنبال نمایید

به روز ترین کلینیک دامپزشکی تهران، کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱

قبل از انجام هرگونه اقدام با دامپزشک خود مشورت نمایید؛ادمین و سایت روژان پت هیچگونه مسئولیتی در قبال اقدامات خودسرانه و عواقب ناشی از آن ندارد.