کلینیک دامپزشکی روژان
فروش ماهیان زینتی

گزینه‌های مختلف توزیع ماهیان زینتی

در این مقاله همه چیز درخصوص گزینه‌های مختلف توزیع ماهیان زینتی بررسی شده است، با ما همراه باشید؛

 

فروش در محل کارگاه:

یکی از روش‌هایی است که هم برای تولید کننده وهم برای مصرف کننده نهایی مزایای زیادی دارد و امکان رابطه مستقیم این دو را با هم فراهم می‌کند. البته خیلی از سالن داران به جهت کنترل مسائل بهداشتی از این کار جلوگیری می‌کنند.

 

شرکت‌های واسطه‌ای:

معمولا برای عرضه از تولید کننده به مصرف کننده واسطه‌هایی وارد عمل می‌شوند که تلاش می‌کنند تا رضایت آبزی پروران و مشتری‌های خود را جلب نمایند. آن‌ها  ماهیان زینتی را از منابع و مراکز  مختلف تولید جمع آوری و تهیه نموده  و آن‌ها را بر اساس تقاضای مشتری‌های خود توزیع می‌نمایند. معمولا در چنین شرایطی نه آبزی پروران میدان‌اند که مصرف کنندگان ان‌ها چه کسی است و چگونه محصول تولیدی آن‌ها را ارزیابی می‌کنند و نه مصرف کنندگان نهایی میدانند محصول مصرف شده از کدام مزرعه و یا تولیدکننده است.

 

 بازارهای عمده توزیع داخلی:

در شهرهایی که سابقه طولانی در مصرف ماهیان زینتی دارند. این نوع بازارهای عمده فروشی شکل گرفته  و حجم زیادی از محصولات تولیدی پرورشی نیز در آن‌ها به فروش می‌رسد. از آن جمله در تهران و مشهد وشیراز و اصفهان و… فروشگاه‌هایی که از مساحت زیادی بهره مند هستند دست به این کار زده و تولیدات سالن‌ها را خریداری کرده و از کلی فروشی خود به شهرستان‌ها یا فروشگاه‌های سطح شهر عرضه می‌کنند.

 

فروش ماهیان تولیدی به خرده فروشی‌ها:

در چنین شرایطی فروشگاه‌های عرضه پس از توزیع یک بار محصول با کیفیت شما یا با قیمت مناسب تر از عمده فروشی‌ها مشتری شما شده و برای کسب سود بیش‌تر مستقیما از شما خرید می‌کنند. پرورش دهنده با ارائه محصول خوب کم کم خیلی از این خرده فروشی‌ها را متوجه خود نموده و آن‌ها با سفارش تلفنی ماهی را طلب خواهند کرد.

سیچلاید الکتریک یلو (ماکرو)
ادامه مطلب

 

 اقدام به ایجاد فروشگاه برای عرضه مستقیم

قبل از اقدام به چنین کاری در نظر داشته باشید که:

۱-مشتری‌ها معمولا مغازه‌ای را جهت خرید انتخاب می‌کنند که به اصطلاح جنسِ جور داشته باشد یعنی تنوع کاملی از محصولات و لوازم را ارائه نماید.

۲-بهترین محل را برای ایجاد فروشگاه انتخاب نمایید که سود آوری بیش‌تری داشته باشد. ممکن است بخواهید در محل سالن فروشگاه بزنید که در این صورت برای مشتری‌ها جذاب تر است و هزینه‌ها را کمتر می‌کند یا ترجیح دهید مغازه اجاره کرده و با ارائه محصولات دیگر تقاضای بازار را جبران نمایید.

۳- ایجاد فروشگاه باعث توسعه فعالیتتان شود نه آن که مدیریت کارگاهتان را نیز دچار ضعف نماید.

 

برای موفقیت در عرضه مستقیم در فروشگاه به نکات زیر توجه داشته باشید:

  • دقت کنید که همیشه مغازه تمیز نگه داشته شود.
  • از جذابیت محصولات مورد عرضه در فروشگاه مطمئن شوید. معنی این جمله فروش گران قیمت نمی‌باشد، بلکه ایجاد یک فضای جذاب و مناسب برای مشتری‌ها است.
  • از نگهداری محصولات در دمای مناسب اطمینان حاصل کنید و به هیچوجه موقعی که محصول کیفیت ندارد، ان را به فروش نرسانید.
  • اگر در مغازه از کارکنان و فروشندگانی استفاده می‌کنید از دقت، نظم و مرتب بودن و خوش برخوردی آن‌ها اطمینان حاصل نمایید.

 

 

 

در این مقاله همه چیز درخصوص گزینه‌های مختلف توزیع ماهیان زینتی بررسی شد.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما سر بزنید.

 

 

 

بهترین کیلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کیلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱