کلینیک دامپزشکی روژان
صدمات حرارتی پرندگان زینتی

صدمات حرارتی پرندگان زینتی

صدمات حرارتی

تعریف / بررسی اجمالی:

صدمات حرارتی کمتر از سال‌های گذشته است زیرا کشاورزان از مسئله آگاه شده‌اند. با این حال پرورش دهندگان تازه کار دستی، هنوز جوجه‌هایی با این مشکل را ارائه می‌دهند.

اتیولوژی:

رایج‌ترین اتیولوژی یک فرمول پرورش دستی است که غذا در اجاق مایکروویو بیش از حد گرم شده است و سپس قبل از این که به اندازه کافی سرد شود پرنده تغذیه می‌شود. لکه‌های داغ (کانون‌های کوچک غذای فوق العاده گرم) ممکن است در مخلوط قرار بگیرند و از آن غافل شد و وقتی (در صورت) دمای غذا بررسی می‌شود مشخص می‌شوند. برخی موارد ممکن است به دلیل جوجه‌هایی باشد که با نور لامپ رشته ای یا پد گرمایشی در تماس‌اند، مخصوصاً زمانی که چینه دان پس از تغذیه اخیر متورم می‌شود.

ارائه بالینی:

در مراحل اولیه (۱-۲ روز) ممکن است جوجه‌های مبتلا بی حال باشند و از تغذیه خودداری کنند. معاینه جسمی ممکن است گرفتگی خفیف تا متوسط چینه دان و اریتمای برجسته قسمت شکمی چینه دان را نشان دهد. پس از مرحله اولیه اریتما، سفید شدن بافت آسیب دیده ایجاد می‌شود سپس یک پوسته روی ناحیه تشکیل می‌شود و هنگام برداشتن فیستول معمولاً با نشت مواد غذایی از آن مشخص می‌شود.

تشخیص:

آسیب‌های حرارتی باید از سوراخ شدن چینه دان متفاوت باشند (به زیر مراجعه کنید).

مدیریت:

واکنش جراحی سوختگی و ترمیم چینه دان و پوست برای انجام درمان لازم است. با این حال، جراحی باید تا زمان تشکیل فیستول به تأخیر بیفتد و تمام بافت‌های از کار افتاده آشکار شوند.چینه دان توانایی خارق العاده ای برای کشش دارد. و حتی برداشت زیاد چینه دان به نظر می‌رسد توسط بیشتر پرندگان جوان به خوبی تحمل می‌شود.

تصویربرداری تشخیصی کبد پرندگان زینتی
ادامه مطلب

تغذیه متعاقب بدیهی است که نیاز به کاهش حجم دارد که بستگی به اندازه چینه دان بعد از عمل دارد.

در حالی که منتظر روشن شدن سوختگی مرزبندی شده هستید، جوجه باید تحت حمایت مراقبتی قرار گیرد، از جمله پوشش ضد درد و آنتی بیوتیکی، و خوراک‌های کوچک که اغلب به آن‌ها داده شود تا از ایجاد تورم چینه دان جلوگیری شود. قرار دادن لوله ازوفاگستومی ممکن است در بعضی موارد لازم باشد.

 

 

 

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص صدمات حرارتی پرندگان زینتی بررسی شد.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب طب پرندگان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱