کلینیک دامپزشکی روژان
رفتارهای آسیب رساننده پر

رفتار آسیب رساننده پر در پرندگان نسبت به پرندگان دیگر

در این مقاله رفتار آسیب رساننده پر نسبت به پرندگان دیگر بررسی خواهد شد:

 

رفتار آسیب رساننده پر نسبت به پرندگان دیگر

 

به سمت جوجه‌های شیری

بعضی از والدین شروع به کندن پر از پرهای جوجه‌های پرنده خود می‌کنند در حالی که هنوز در جعبه لانه هستند. موارد خفیف شامل برداشتن پرها، معمولاً از پشت، بال‌های پشتی و سر می‌باشد.

در موارد شدید مشاهده می‌شود که والدین (مادر) نوک انگشتان یا انگشتان را از بین می‌برد، یا حتی شیرخوار را می‌کشند. در مورد چرایی بروز این رفتار دو نظریه وجود دارد:

  • رفتاری آموخته شده: pluckers پر اغلب پر خود را به عنوان جوجه می‌چینند.
  • تمایل به از بین بردن جوجه‌های شیری برای آماده سازی جعبه لانه برای کلاچ تخم‌های دیگر.

جوجه‌های مبتلا بهتر است برای پرورش دستی برداشته شوند. در صورت امکان نباید از آن‌ها برای تولید مثل استفاده شود.

به سمت همسر پیوند خورده

برخی از افراد پرهای جفت خود را، اغلب در آغاز فصل پر می‌چینند. هر دو مرغ و خروس ممکن است عمل برداشتن را انجام دهند. معمولاً پرهای سر و صورت کنده می‌شوند (شکل ۱۰.۲۲) دیدن این برداشت گسترده تا نقص تروماتیک غیرمعمول است. بسیاری از این جفت‌ها با موفقیت پرورش می‌یابند. آن‌ها باید جدا شوند اگر نقص احتمالاً منجر به جراحت می‌شود.

به سمت همسرهای قفس

در شرایط زندگی شلوغ یا پرتنش بعضی از پرندگان (به خصوص فنچ، budgerigars،Agapornis spp.، Neophema spp. و پرندگان گالیناسیgallinaceous) پرهای سر و پشت هم نوعان خود در قفس را می‌چینند.

گاهی اوقات این رفتار می‌تواند منجر به آدم خواری و مرگ شود. برخی از پرندگان نیز پرهای پروازی و پرهای دم جفت‌های قفس را می‌چینند و می‌جوند، حتی در شرایط زندگی خوب.

بهترین مرغ مینا سخنگو
ادامه مطلب

پرندگان مبتلا و در صورت امکان، پرندگان متخلف باید برداشته شوند. تراکم استوک و عوامل استرس باید مورد بررسی و اصلاح قرار گیرند.

فعالیت‌های جستجوی غذا و اسباب بازی باید برای پرندگانی که به نظر می‌رسد درگیر این رفتار هستند به دلیل عدم غنی سازی محیط زیست فراهم شود.

در این مقاله رفتار آسیب رساننده پر نسبت به پرندگان دیگر بررسی شد.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

وبسایت و اینستاگرام ما را دنبال نمایید

به روز ترین کلینیک دامپزشکی تهران، کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱

طب پرندگان زینتی

قبل از انجام هرگونه اقدام با دامپزشک خود مشورت نمایید؛ادمین و سایت روژان پت هیچگونه مسئولیتی در قبال اقدامات خودسرانه و عواقب ناشی از آن ندارد