کلینیک دامپزشکی روژان
قطع عضو خود پاها و انگشتان پرندگان زینتی

قطع عضو خود پاها و انگشتان پرندگان زینتی

قطع عضو خود پاها و انگشتان

تعریف/مرور اجمالی:

این یک مشکل پیچیده بوده که پاسخ‌های ساده یا راه حل‌های ساده ندارد. پرندگان مبتلا، پاها و انگشتانشان را گاز گرفته و می‌جوند و گاهی اوقات تا حد قطع شدن انگشتانشان پیش می‌روند.

علت شناسی:

برخی علل ارائه شده/ اثبات شده عبارت‌اند از: آماس پوستی، ورم آلرژیکی؛ درد زیرین ناشی از وضعیتی مانند کورک استخوانی، شکستگی‌های بهبود یافته، عفونت بافت نرم یا التهاب، التهاب تاندون، آرتروز، محرک‌های شیمیایی (مانند نیکوتین)؛ واسکولیت (مانند گزش یخ زدگی و نقص ایمنی)؛ اختلالات وسواس فکری یا آماس عصب و درد اعصاب. Neuritis التهاب عصب یا گروهی از اعصاب است که با درد، از بین رفتن رفلکس و آتروفی عضلات آسیب دیده همراه است.

این مورد ممکن است ویروسی (PDD)، تروماتیک (حبس شدگی اعصاب سطحی ناشی از شکستگی یا فیکساتور اسکلت بیرونی) یا سمی (سرب) باشد. بدون شک علل دیگری نیز وجود دارند ولی در حال حاضر مبهم هستند. در انسان‌ها، علل درد اعصاب متفاوت است و ممکن است شامل تحریک شیمیایی، التهاب، تروما (ناشی از جراحی)، فشردگی اعصاب ناشی از ساختارهای مجاور (تومورها) و عفونت‌ها باشد. در بسیاری از موارد علت ناشناخته است. Neuralgia دردی است که مسیر یک عصب خاص را دنبال می‌کند. این که برخی پرندگان پاها و انگشتان خود را قطع می‌کنند مشکوک است ولی ثابت نشده است.

مدیریت:

در صورت امکان، عامل‌های ایجاد کننده و عفونت‌های ثانویه باید شناسایی و حذف شوند. پرنده باید با استفاده از بانداژ و قلاده‌های الیزابت از قطع عضو منع شود. NSAID ها برای کاهش التهاب و بی حسی می‌توانند به کار روند. Gabapentin برای درمان درد اعصاب در انسان‌ها و پستانداران کوچک به کار می‌رود. کاربرد محدود در پرندگان نشان دهنده این است که این دارو برای اختلالات قطع عضو خودی می‌تواند مفید باشد.

آندوسکوپی تخم پرندگان زینتی
ادامه مطلب

 

 

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص قطع عضو خود پاها و انگشتان پرندگان زینتی بررسی شد.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب طب پرندگان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱