کلینیک دامپزشکی روژان
بی حرکت کردن شکستگی‌های اندام با استفاده از جا انداختن بیرونی

بی حرکت کردن شکستگی‌

در این مقاله همه چیز در خصوص بی حرکت کردن شکستگی‌ بررسی شده است، با ما همراه باشید؛

بی حرکت کردن شکستگی‌های اندام با استفاده از جا انداختن بیرونی

جا انداختن بیرونی (بانداژ) را می‌توان برای بسیاری از اندام‌های شکسته شده به شکل شکسته بندی قبل یا بعد از جراحی یا روش‌های بی حرکت سازی به منظور اصلاح و بهبود عضو شکسته شده، به کار برد. استفاده از روش جا انداختن بیرونی، مزایا و معایبی دارد. با اینکه بانداژ را می‌توان خیلی سریع و با هزینه کم انجام داد و همچنین تسکین خیلی سریع درد با بی حرکت سازی انتهای شکستگی انجام می‌شود ولی ممکن است منجر به سفت شدگی مفصل، انقباض تاندون و تأخیر در جوش خوردگی یا عدم جوش خوردگی شکستگی شود.

همه استخوان‌های شکسته را از طریق جا انداختگی بیرونی نمی‌توان درمان کرد (شکستگی‌های استخوان ران و بسیاری از شکستگی‌های ساق پای پروکسیمال را نمی‌توان با آتل بندی بی حرکت کامل نمود) و آتل بندی همیشه انتخاب مناسبی به عنوان یک روش منحصر به فرد برای بهبود شکستگی نیست (بدشکلی ناشی از فشار عضلات پرندگان باعث شده جا انداختن بیرونی گزینه ضعیفی برای شکستگی‌های بازویی باشد). بانداژ هشت شکلی برای بی حرکت کردن شکستگی استخوان‌های ساعد و مچ به کار می‌رود. این بانداژ را نباید برای شکستگی شانه و حفره سینه به کار برد. باید مراقب بود که بانداژ خیلی محکم نباشد که باعث اختلال گردش خون شود.

و در ادامه؛

بانداژ Y شکل برای بی حرکت کردن شکستگی‌های شانه و حفره سینه به کار می‌رود. این بانداژ همچنین برای ثابت کرد شکستگی‌های استخوان مچ و بازو به کار می‌رود. در صورت لزوم، حمایتی بیشتری را از طریق نوارپیچ کردن نوک پرهای اصلی تا دم می‌توان ایجاد کرد. باید دقت داشت که بانداژ به اندازه کافی محکم باشد تا لیز نخورد و امکان حرکت پای پرنده بین پوست و بانداژ را ندهد ولی نباید زیاد محکم باشد که باعث اختلال تنفس گردد.

بیماری هایپرکراتوز پرندگان زینتی
ادامه مطلب

بانداژهای اصلاح شده جونز رابرت و آتل‌های “آلتمن” را برای ثابت نگه داشتن شکستگی‌های استخوان مچ پا، کف پا می‌توان استفاده نمود. اندام شکسته شده باید به موقعیت جایگاه نرمال پیچیده شده و چیدن پرها از ناحیه تحت پوشش از طریق آتل باید انجام شود. هرجا ممکن بود باید از نوار چسبی “رکابی” برای نگه داشتن مفصل در حالت خمشی و پیشگیری از لیز خوردن بانداژ استفاده نمود. به عنوان یک قانون کلی، آتل‌ها و بانداژها باید هر دو هفته تعویض شوند، میزان تثبیت شکستگی ارزیابی شده و مفصل‌های عضو آسیب دیده خم و بسط داده شوند تا از سفت شدگی مفصل جلوگیری به عمل آید.

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص بی حرکت کردن شکستگی‌ بررسی شد.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب راهنمای بهداشت، پرورش و نگهداری ماهیان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱