کلینیک دامپزشکی روژان
نگهداری از جوجه ها

نگهداری از جوجه ها

در این مقاله همه چیز در خصوص نگهداری از جوجه ها بررسی شده است، با ما همراه باشید؛

نگهداری از جوجه ها

 

PAEDIATRICS

مقدمه:

بیشتر پرندگان همراه (به عنوان مثال طوطی‌ها و گنجشک سان ها) altricial هستند (کور هستند، پر ندارند، و بنابراین کاملاً وابسته به والدین یا پرورش دهنده آن‌ها هستند). همچنین نوجوانان، وضعیت سلامتی آن‌ها نه تنها توسط محیط فعلی آن‌ها، بلکه توسط ورودی والدین آن‌ها و نحوه جوجه کشی تخم‌ها تعیین می‌شود.

عوامل قبل از تخم گذاری:

  • سلامت والدین پرندگان می‌تواند بر جوجه از طریق عوامل بیماری زا تأثیر بگذارد که از طریق تخمک به جوجه منتقل می‌شوند، و درجه انتقال ایمنی مادر از طریق آلبومین و زرده تأثیر گذار می‌باشد.
  • رژیم غذایی داده شده به والدین، به ویژه سطح کلسیم و ویتامین‌ها به طور مستقیم بر نشاط، رشد و سلامت

جوجه‌ها حتی قبل از بیرون آمدن از تخم تأثیر می‌گذارد.

  • بلوغ والدین بر اندازه تخم‌های گذاشته شده تأثیر می‌گذارد، مصونیت از طریق تخم و تعداد تخم‌های گذاشته شده عبور می‌کند.
  • ژنتیک والدین یک موضوع اصلی در تولید جهش می‌باشد، که در آن پرندگان برای ایجاد ویژگی‌های خاص مانند رنگ آمیزش داده می‌شوند. متأسفانه، همراه با ویژگی‌های مطلوب مانند رنگ جدید، خصوصیات فیزیکی نامطلوب، مانند اندازه بدن کاهش یافته یا تغییر شکل فیزیکی نیز می‌تواند رخ دهد.

عوامل جوجه کشی:

  • جوجه کشی مصنوعی در مقابل طبیعی: به عنوان یک قانون کلی تخم‌های جوجه کشی شده توسط والدین تمایل بیشتری به خارج کردن جوجه‌های قوی تر از تخم دارند. پیشرفت در تکنیک‌های جوجه کشی (به فصل قبلی نگاه کنید) به طور کلی جوجه‌های با نتیجه بهتری را به دنبال دارد. با این وجود مهارت و تجربه برای مطابقت دادن نتایج با نتایج مشاهده شده در جوجه کشی طبیعی، لازم است.
  • دما، رطوبت و بهداشت در جعبه لانه یا دستگاه جوجه کشی اثرات مستقیمی بر روی رشد و نمو جوجه و قابلیت جوجه ریزی و قدرت پس از بیرون آمدن از تخم دارند.

رسیدگی به تخم‌ها توسط والدین یا اپراتور دستگاه جوجه کشی علاوه بر فرکانس و درجه چرخش در هنگام جوجه کشی مصنوعی، می‌تواند درجه سختی بیرون آمدن از تخم را تحت تأثیر قرار دهد، و همچنین در بروز موقعیت یابی تأثیر گذار باشد.

میکروبیولوژی پرندگان
ادامه مطلب

عوامل پس از هچ:

  • اگر جوجه توسط دست پرورش داده شده باشد، موارد زیر در محیط پرورش نقش‌های مهمی در سلامت جوجه ایفا می‌کنند:
  • شدت دما می‌تواند جوجه را مجبور کند تا منابع را از رشد خود منحرف کرده و سلامتی به سمت حفظ درجه حرارت ثابت بدن می‌باشد.
  • رطوبت شدید می‌تواند زمینه را برای کمبود آب بدن، عفونت‌های تنفسی و مشکلات پوست جوجه فراهم کند (به عنوان مثال انقباض انگشتان پا).
  • بهداشت نامناسب باعث افزایش قابل ملاحظه ای در غلظت عوامل بیماری زا (بالقوه یا عوامل بیماری زا) در محیط جوجه می‌شود. سیستم ایمنی جوجه هنوز در حال نمو است، این احتمال بالایی از بیماری عفونی را ایجاد می‌کند.
  • اگرچه رژیم‌های غذایی در پرورش دهندگان خانگی در حال گذر است. تغذیه جوجه هنوز هم یک عامل اصلی در سلامت جوجه می‌باشد.
  • تمرین افزودن مواد به یک فرمول با تعادل خوب (اغلب بر اساس اطلاعات روایتی از سایر کشاورزان) می‌تواند اثرات مخرب عمده ای بر روی جوجه بگذارد.
  • مدیریت پرورش گاه، امنیت زیستی و قرنطینه جوجه‌های جدید از منابع مختلف، احتمال معرفی بیماری‌های عفونی مانند پولیوما ویروس را تعیین خواهد کرد.
  • دانش دقیق از روش‌های پرورش دستی، از جمله سن از شیر گرفتن، می‌تواند از مقالات مرغداری به طور قابل اطمینان فراهم شود.

 

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص نگهداری از جوجه ها بررسی شد.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما سر بزنید.

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب طب پرندگان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱