کلینیک دامپزشکی روژان
زیمبابوه

قوانین حمل و نقل حیوانات زیمبابوه

در این مقاله همه چیز در خصوص قوانین حمل و نقل حیوانات زیمبابوه مورد بررسی قرار گرفته می شود، با ما همراه باشید؛

اما پیش از آن کلیات قوانین و سوالات متداول را مطالعه کنید.

زیمبابوه

تا زمانی که شرایط زیر رعایت شود، هنگام ورود به زیمبابوه، هیچ قرنطینه‌ای برای حیوان خانگی شما اعمال نخواهد شد. مگر در مواردی که خلاف آن ذکر شده باشد، مقررات زیر فقط برای سگ‌ها و گربه‌های حمایتی خانگی، عاطفی و خدماتی اعمال می‌شود.

 

  1. ریزتراشه حیوانات خانگی (میکروچیپ):

زیمبابوه نیازی به شناسایی حیوان خانگی شما با ریزتراشه حیوان خانگی ندارد، اما توصیه می‌شود که حیوان خانگی خود را ریزتراشه کنید و اطلاعات تماس خود را قبل از سفر به عنوان وسیله‌ای برای شناسایی در صورت گم شدن یا جدا شدن حیوان خانگی از شما ثبت کنید. اگر حیوان خانگی شما ریزتراشه ثبت شده ندارد، مطمئن شوید که حیوانات خانگی شما برچسب‌هایی دارند که آنها را شناسایی می‌کند و اطلاعات تماس مالک را دارد.

 

  1. واکسیناسیون:

واکسن هاری حیوانات خانگی

حیوان خانگی شما باید حداقل ۳۰ روز و حداکثر ۱۲ ماه قبل از ورود به زیمبابوه، مدرکی مبنی بر واکسیناسیون فعلی علیه هاری و سایر بیماری‌ها مانند پاروویروس داشته باشد.

 

  1. تست تیتر هاری:

آزمایش تیتر خون

برای ورود به زیمبابوه از هیچ کشوری نیازی به آزمایش تیتر هاری نیست. (به علت اهمیت تست تیتر هاری این مورد را بر اساس اقتضای زمان با دامپزشک خود بررسی کنید). به علت شرایط خاص ایران، ممکن است برای وارد کردن حیوان از ایران نیاز به تست تیتر هاری باشد.

 

  1. مجوز واردات:

زیمبابوه برای ورود به مدیر بهداشت حیوانات به درخواست واردات نیاز دارد مگر اینکه سگ یا گربه شما از کشورهای عضو SADC زیر وارد شود: بوتسوانا، لسوتو، مالاوی، نامیبیا، آفریقای جنوبی یا سوازیلند. بازدیدکنندگان باید قبل از بازدید خود برای مجوز آوردن حیوان خانگی خود به زیمبابوه درخواست دهند. یک نماینده می‌تواند روند درخواست را تسهیل کند. پس از دریافت فرم تکمیل شده درخواست واردات، مجوز واردات صادر و مستقیماً برای شما ارسال می‌شود. مجوز از تاریخ صدور به مدت ۶ ماه مناسب است.

 

  1. گواهی سلامت:

یک دامپزشک دارای مجوز، گواهی دامپزشکی زیمبابوه را تکمیل می‌کند. اگر از ایالات متحده یا کانادا سفر می‌کنید، توصیه می‌کنیم که دامپزشک شما توسط USDA معتبر باشد و فرم شما توسط اداره USDA ایالتی یا دفتر CFIA شما تأیید شود.

 

  1. ورود هوایی:

حیوانات زنده‌ای که وارد زیمبابوه می‌شوند باید این کار را در فرودگاه بین المللی حراره انجام دهند.

همه سگ‌ها و گربه‌های اهلی هنگام معاینه در بند ورودی زیمبابوه باید فاقد شواهدی مبنی بر بیماری قابل انتقال به انسان باشند. اگر حیوان خانگی شما از سلامت ظاهری خوبی برخوردار نیست، ممکن است با هزینه شما نیاز به معاینه بیشتر توسط دامپزشک مجاز باشد.

قوانین حمل و نقل حیوانات گواتمالا
ادامه مطلب

 

  1. واردات توله سگ یا بچه گربه:

توله سگ‌ها و بچه گربه‌های زیر ۳ ماه برای ورود به زیمبابوه باید سوابق واکسیناسیون مادر، مدرک پاروویروس و گواهی سلامت را همراه داشته باشند.

 

  1. دیگر حیوانات:

خرگوش، لاک پشت و حیوانات دیگر

خرگوش‌ها و پرندگان، بی مهرگان، ماهی‌های استوایی، خزندگان، دوزیستان، پستانداران مانند جوندگان مشمول الزامات واکسیناسیون هاری نیستند، اما ممکن است شرایط دیگر را رعایت کنند و برای ورود به زیمبابوه باید گواهی سلامت داشته باشند. (اطلاعات از مقام مربوطه کشورشان و/یا کشور مقصد).

 

  1. CITES:

نماد CITES: لاک پشت در خطر انقراض

اگر حیوان خانگی شما سگ، گربه یا موش خرما نیست، و به خصوص اگر لاک پشت یا طوطی است، باید بررسی کنید که تحت کنوانسیون تجارت بین المللی گونه‌های در معرض خطر انقراض جانوران و گیاهان وحشی (CITES) محافظت نشده باشد. در این صورت باید برای مجوزهای اضافی درخواست دهید. بیش از ۱۸۰ کشور در آن شرکت می‌کنند و مقررات CITES را اجرا می‌کنند.

 

 

تذکر مهم: اکیداً توصیه می‌گردد قبل از سفر حتماً با دامپزشک خود در بخش خصوصی، اداره دامپزشکی دولتی و سفارت کشور مربوطه، موارد ذکر شده را مجدداً در هنگام اقدام به سفر چک کنید. این قوانین صرفاً اطلاعات کلی است و ممکن است در گذر زمان دستخوش تغییر گردد. (بدین وسیله در موارد ذکر شده، هرگونه مسئولیت از نویسنده و مترجم، بابت تغییرات و تناقضات زمانی و قانونی، سلب و ساقط می‌گردد.)

 

 

 

 

 

 

 

در این مقاله همه چیز در خصوص قوانین حمل و نقل حیوانات زیمبابوه مورد بررسی قرار گرفت.

جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.

 

 

 

 

 

 

تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب قوانین بین المللی حیوانات است. اما نکته قابل توجه این است که اکیداً توصیه می‌گردد قبل از سفر حتماً با دامپزشک خود در بخش خصوصی، اداره دامپزشکی دولتی و سفارت کشور مربوطه و ایرلاین، موارد ذکر شده را مجدداً در هنگام اقدام به سفر چک کنید. این قوانین صرفاً اطلاعات کلی است و ممکن است در گذر زمان دستخوش تغییر گردد. (بدین وسیله در موارد ذکر شده، هرگونه مسئولیت از نویسنده و مترجم، بابت تغییرات و تناقضات زمانی و قانونی، سلب و ساقط می‌گردد.)

 

 

 

 

 

 

بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟

 

کلینیک دامپزشکی روژان

۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱