در این مقاله همه چیز در خصوص مراقبت تنفسی بررسی شده است، با ما همراه باشید؛
مراقبت تنفسی
پرندگان با توجه به میزان متابولیک بالایشان، نیاز به اکسیژن بالاتری نسبت به سگها و گربهها دارند. بر عکس، تبادل گاز آنها موثرتر است؛ در واقع سطح اکسیژن ۷۰-۱۰۰ درصد برای ۳-۸ روز برای پرندگان سمی است. پرندگان مبتلا به اختلال تنفسی از ۴۰-۵۰ درصد اکسیژن محیط بهره میبرند. اکسیژن از طریق ماسک در کوتاه مدت یا در قفس اکسیژن قابل دریافت است.
در مواردی که انسداد نای ایجاد میشود (جسم خارجی استنشاق میشود، تنگی نای وجود دارد، گرانولوم Aspergillus یا پلاکهای دیفتری وجود دارد) ممکن است نیاز به ایجاد مسیر هوایی جایگزین با روش سوند کیسه هوا وجود داشته باشد. این سوند ۲ میلی متری یا به شکل لوله پلاستیکی (لوله درون نایی بدون سرپوش) است که در کیسه هوای نای قرار میگیرد. بیماری که به سمت راست استراحت میکند، پای چپ به طرف جمجمه کشیده میشود تا در مقابل پهلوی چپ قرار گیرد. نقاط برجسته ذیل شناسایی شدهاند: بش دمی دنده، عضله میانی ساق پا و استخوان pubic. برش عمودی ۴-۵ میلیمتری روی پوست انجام میشود به طوری که عضله میانی ساق پا از بخش دمی دنده عبور میکند. انبرکهای خمیده هموستات برای بازتاب عضله خم کننده پشتی استفاده میشوند و سپس تشریح از طریق دیواره سلومیک انجام میشود.
و در ادامه؛
اگر این کار به شکل صحیح انجام شود، جراح با وارد کردن هموستات در بخش دمی کیسه هوای نای، ترکیدن را حس میکند. سپس لوله مری یا یک سوند دیگر از طریق این شکاف به طرف بخش دمی کیسه هوای نای کشیده میشود ولی باید مراقب بود که این کشیدن تا شش ادامه نیابد. گشودگی از طریق انتقال هوای یک پر به قسمت بالای سوند قابل مشاهده میشود. زمانی که سوند در محل مناسب قرار گرفت، پزشک میتواند از بخیه چینی انگشت برای چسباندن سوند به پوست استفاده کند. انتهای آزاد سوند باید به اندازه کافی طویل باشد تا پودر به پایین برود و گرد و غبار پر نیز استنشاق نگردد. نویسنده ترجیح میدهد سوند تا قسمت دم پرنده برود و به پرهای دم بچسبد.
در این مقاله همه چیز در خصوص مراقبت تنفسی بررسی شد.
جهت دریافت اطلاعات رایگان بیشتر به وبسایت و پیج ما مراجعه کنید.
تذکر مهم : این مطلب برگرفته از کتاب راهنمای بهداشت، پرورش و نگهداری ماهیان زینتی است. نکته قابل توجه این است که تشخیص و درمان هر بیماری ای الزاما بر عهده دامپزشک است. و درمان های نامبرده شده در مقالات وبسایت صرفا جهت آشنایی افراد با برخی مطالب ابتدایی است. بدیهی است که کلینیک و سایت روژان پت هیچ گونه مسئولیتی در خصوص انجام اعمال خودسرانه افراد ندارد.جهت دریافت اطلاعات بیشتر درمورد منابع ما به این مقاله مراجعه کنید.
بهترین کلینیک دامپزشکی تهران کجاست؟
کلینیک دامپزشکی روژان
۰۹۱۲۹۲۶۳۰۵۵- ۷۷۴۶۱۳۶۸-۰۲۱